7a Mostra Internacional Cinema Educatiu MICE

CENTRE SOCIAL JUVENIL MATADERO

CENTRE SOCIAL JUVENIL MATADERO

Ver Calendario
11/02/2019 18:00 - 16/02/2019 20:00
Casa de Cultura. Sala d’exposicions Guardamar
Phone:965728610
Dirección: C/ Colón 60, 03140 GUARDAMAR DEL SEGURA

16 DE FEBRERO - CENTRE SOCIAL JUVENIL MATADERO

La MICE és una mostra de cinema educatiu d’àmbit internacional per a xiquetes, xiquets, joves, professorat i públic en general, amb pel•lícules realitzades per alumnes dins d’entorns d’aprenentatge. Naix per la preocupació sobre l’educació en un moment en que l’obtenció del coneixement es realitza mitjançant experiències intervingudes i dirigides amb una innegable influència dels mitjans de comunicació i les tecnologies. Creada a València l’any 2013 , s’ha anat alçant com un referent de l’educomunicació dins i sobretot fora d’Espanya, sent que és l’únic amb les seves característiques: un festival de cinema itinerant per tota la Comunitat Valenciana. Guardamar, com a seu d’aquest festival es suma amb la projecció de la pel•lícula A la altura de los ojos i uns tallers dirigits a xics i xiques de 10 a 16 anys.

TALLERS MICE Dissabte 16 de febrer. Vesprada. CSJ MATADERO Taller gratuït. Places limitades.

TALLER MINI DRONS

És un taller en què els jovens coneixeran les diferentes parts de què està compost un drone, aprendran a muntar-lo i pilotar-los.

TALLER SCKETCH ROBÒTIC

En este taller s’unix tecnologia i arts escèniques. Els assistens aprendran a programar un robot humanoide i convertir-ho en actor dins d’un esquetx teatral que ells mateixos triaran.

Places limitades a 15 participants per taller. Per a xics i xiques de 10 a 16 anys. Durada de cadascun dels tallers: 2 hores.

Informació i inscripció des del 11 fins el 15 febrer en CASA DE CULTURA (dilluns a divendres) de 18:00 a 20:00h